Choď na obsah Choď na menu

Harry Kane är den sorgligaste spelaren i UEFA Euro 2024

23. 7. 2024

Det kroatiska fotbollslandslaget slogs ut i gruppspelet i UEFA Euro 2024, och fansen berördes av Luka Modrićs ånger. När Englands fotbollslandslag mötte det spanska fotbollslandslaget i finalen blev Harry Kane den sorgligaste spelaren i turneringen. Den vita billiga fotbollströja och kaptensbindeln är Harry Kanes ansvar. Han ledde att landslaget missade mästerskapet två gånger i rad.

Harry Kane hade många psykologiska förväntningar förra säsongen. Han lämnade Premier League för första gången och kom till Bundesliga. Harry Kane trodde att han hade förmågan att hjälpa FC Bayern Muenchen att vinna mästerskapet, men han vann inga mästerskapsutmärkelser efter turneringen. Förbannelsen att missa mästerskapet har alltid besvärat Harry Kane. Hur många tvåa-titlar behöver han byta ut mot mästerskapet. Det engelska fotbollslandslaget i UEFA Euro 2024 presterade inte bra, men landslaget kunde stabilisera sig och ta sig vidare till finalen. Tidigare spelade Englands fotbollslandslag mot Italiens fotbollslandslag och nu ställs de mot det spanska fotbollslandslaget. Den unge spanska fotbollslandslaget lät inte Harry Kane förverkliga sin dröm. Han tog återigen tvåan medalj på prispallen tillsammans med sina lagkamrater. 17-åriga Lamine Yamal vann UEFA Euro 2024-mästerskapet och Julián Álvarez vann Copa América-mästerskapet med Argentinas fotbollslandslag.

Harry Kane är en spelare som är värd beröm från fansen. Det enda han ångrar är att han missade mästerskapet. Hans övergång till FC Bayern Muenchen är att vinna mästerskapet. Hans idé är väldigt enkel, vilket är att vinna mästerskapet. Nästa säsong kommer Harry Kane fortfarande att bära FC Bayern München Matchtröjor, och han kommer att fortsätta jobba hårt för målet att vinna mästerskapet. Otaliga fans kommer att ignorera att tvåan finns, men Harry Kane har blivit den bästa representanten för tvåan. Harry Kane är den mest tragiska spelaren i UEFA Euro 2024. Han vill bryta sin dåliga situation att inte ha en krönt mästare.